IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пинк изпълни желание на умиращ фен

7 декември 2021 08 40

Звездата пя и си говори онлайн с 63-годишната Даян Бербериан

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Пинк е една от най-земните звезди и за пореден път го доказа, организирайки 30-минутна онлайн среща със своя почитателка, бореща се с рак. 42-годишната изпълнителка дори изпя специално за своя фен песента We Are the Champions.

Оказа се, че сред първите желания в предсмъртния списък на Даян била именно срещата с Пинк. Когато звездата научила, веднага се заела да изпълни тази мечта на болната 63-годишна дама, която е родом от Филаделфия. Освен че е голям почитател на Пинк, Даян се оказа и ревностен маратонец. Тя е елитен бегач и е участвала в много триатлони и други състезания. Бербериан страда от рак на костите и към момента е под медицинско наблюдение, тъй като болестта е напреднала.

В края на миналия месец жената качи в мрежата малка част от разговора си с Пинк и благодари на всички, които са ѝ помогнали да реализира мечтата си.

„Благодаря на всички за времето и усилията да превърнат мечтата ми в реалност. Пинк, ти направи деня ми! Сега дори не знам какво да сложа в предсмъртния си списък, защото ти си над всичко останало“, каза жената.

Певицата също коментира трогателната среща като разкри, че е научила за своята болна фенка от друга фенка. А за самата Даян тя сподели:

„Притежаваш смелост, която не разбирам. Даваш спокойствие и комфорт на други хора, докато преминаваш през всичко това“.

Бербериан издаде още, че всяка сутрин си пуска песен на Пинк за вдъхновение, тя е била и нейният вдъхновяващ изпълнител, когато е тренирала за маратони.

„Пинк, обичам те. Обичам всичко в теб“, добави възрастната жена.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари