IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И таз добра! Бритни тормози сексуално, ще я съдят

9 юни 2010 13 23

Бритни Спиърс е обвинена в сексуален тормоз от шефа на охраната си, който е напуснал работа

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Животът понякога наистина е непредвидим. От Бритни вече очаквахме всичко, но да тормози сексуално служителите си беше изненада дори и за нас.

Шефа на охраната на певицата, Фернандо Флорес, твърди, че тя нееднократно се е разхождала гола пред него и го е подканяла с жестове към спалнята си.

29-годишният бодигард и баща на две деца е решил да напусне работа, защото е почувствал, че ако не откликне на работодателката си, може да бъде уволнен.

Фернандо Флорес планира да заведе дело за сексуален тормоз срещу Брит.

Той е взел решението да напусне, след като Джейми Спиърс, бащата на певицата, го е обвинил за това, че дъщеря му редовно излиза без бельо.

"Тя е кошмарна и да се работи за нея е много трудно. Емоциите й често са неконтролируеми. Освен това се разхожда гола из къщата и постоянно крещи на персонала.

За нещастие на Фернандо Бритни Спиърс му беше хвърлила око и това го подлагаше на допълнително натоварване. Той просто искаше да бъде добър служител, но ситуацията стана непоносима", разказва близък приятел на бодигарда.

Тежко е да си охрана понякога.

КоментариКоментари

dadano ( преди 13 години )
Еее то вече и вкъщи не може човек да си се разхожда гол...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Baba Pena ( преди 13 години )