IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горката. Кайли се опасява, че е твърде стара, за да забременее

15 юни 2010 06 53

Австралийската поп звезда очаква раждането на племеника си на 10 юли

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Кайли Миноуг отчаяно иска да последва примера на сестра си Дани, която е бременна и очаква първото си дете, но се опасява, че е твърде стара, за да забременее.

Австралийската поп звезда очаква раждането на племеника си на 10 юли.

Миноуг твърди, че иска да има дете от приятеля си Андрес Веленкосо Сегура, но смята, че на 42 години е твърде късно да забременее.

Тя признава, че битката й с рака през 2005 г. се е отразило на организма й.

"Все още вземам лекарства, за да съм сигурна, че раковото заболяване няма да се повтори, а има много жени, които спират да си пият медикаментите, защото не могат да понасят страничните въздействия", посочва певицата.

КоментариКоментари

girlkawasaki ( преди 13 години )
Ракът наистина може да бъде коварен /не говоря като страничен наблюдател.../ и има определен период в който е опасно да се забременява заради химиотерапията- в някои случаи по-кратък, в други по-дълъг... Аз знам за три годишен период в който трябва да се пазят онколгично болните ;( Като имам предвид че е опасно то е така и за майката, и за плода.... Дано желанието и не и навреди и всичко да е ОК, и скоро да чуем че ще става майка :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Glamma ( преди 13 години )
Дано да успее и ракът никога да не се завръща. Всяка жена заслужава да бъде майка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
silvetina ( преди 13 години )
Възхищавам и се!Дано да забременее!Не е непосилно на 42!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 13 години )
Миличката, много е сладка. Изключително силна жена, която само година след рака нарпави такова турне, че да се замае човек. Нека си осиняват, това ще й даде още сили.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар