IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Kандидатите за Биг Брадър 2 искат да си правят пластични операции

19 август 2005 09 46

Днес е последният ден за подаване на документи за второто издание на Биг Брадър.

Kандидатите за Биг Брадър 2 искат да си правят пластични операции

Според доброволната анкета на сайта на играта повечето от записалите се до сега хора искат да влязат в Къщата, за да разберат дали ще издържат или не.

След тях се нареждат кандидатите, които се надяват наградата от 200 000 лева да подпомогне бизнеса им. Благополучието на семейството или допълнително образование са поставени на трето място като приоритети сред вероятните участници. Някои от тях са посочили, че ще използват парите, за да изкарат курсове за космонавти, пилоти и автомобилни състезатели.

Други от кандидатите пък искат да обиколят света. Топ-дестинациите за повечето от тях за Маями, Сейшелските острови и Карибите. Има и авантюристи, които мечтаят за покоряване на Еверест, обиколка на Монголия и екскурзия до Иран.

Най-малко са хората, които искат да впечатлят шефа си - едва 0,2 % от почти 7 000 души. По-важна от мнението на шефа е дори пластичната операция, която някои планират да си направят, ако спечелят играта.

КоментариКоментари