IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амал Клуни: Щастлива съм, че открих любовта на живота си

8 март 2022 11 00

Адвокатката призна, че майчинството и бракът я балансират

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Амал Клуни рядко коментира личния си живот, но след като влезе в класацията за 12 жени на годината на сп. Time, реши да зарадва почитателите си с малко повече информация за семейния си живот. 44-годишната адвокатка, която се венча за Джордж Клуни (60) във Венеция през 2014 и му роди близнаците Александър и Ела (4) разкри, че никога не е била по-щастлива.

„Бракът ми е невероятен. Имам съпруг, който е невероятно вдъхновение, който ме подкрепя и заедно изградихме дом, пълен със смях и любов. Изпитвам радост и щастие, които не съм смятала, че ще мога да достигна. Чувствам се късметлийка, че открих любовта на живота ми и че станах майка – това ми помогна да постигна баланс. Имайки предвид, че съм публична личност, мисля, че мога да насоча светлината към това, което е важно. Това определено ще бъде в полза на някои клиенти“, коментира тя.

Любовта между Амал и Джордж наистина е силна и истинска. Самият той никога не е крил обожанието към съпругата си и дори я е наричал публично Единствената.

„Истината е, че когато срещнах тази невероятна жена, тя ми взе дъха. Тя е брилянтна, забавна, красива и мила. Направо ме отвя. Сгодихме се няколко месеца, след като започнахме да излиза и се оженихме още на първата година. Бях по-изненадан от това дори от тези край мен, които също бяха изненадани“, каза наскоро актьорът в подкаст.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари