IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ужас. Чарлз и Камила били нещастни

28 юни 2010 14 36

Знатната двойка била толкова нещастна от съвместния си живот, че техни познати дори им викали на шега "Вкиснатите".

Да, ама не. Снимка: Getty Images/ Guliver

Да, ама не. Снимка: Getty Images/ Guliver

Дългогодишните любовници, а след това съпрузи Чарлз и Камила вече изобщо не се радвали на брака си и предпочитали да живеят много повече време разделени, пише италианският в. "Кориере дела сера", като се позовава на сп. "Пийпъл".

Знатната двойка, която се ожени преди 5 години, била толкова нещастна от съвместния си живот, че техни познати дори им викали на шега "Вкиснатите".

Според приятели на Чарлз и Камила, втората половинка на британския престолонаследник предпочитала по-спокойния живот в компанията на 5-те си внуци - децата на сина и дъщеря й от първия й брак.

Дамата, която едно време принцеса Даяна нарече третия елемент в брака й с Чарлз, сега установила колко тежко бреме е да си член на британското кралско семейство.

Камила, която, след като се омъжи за принц Чарлс, получи титлата херцогиня на Корнуол, сега предпочитала да остава все по-често насаме в къщата си в графство Уилтшър, където живееше след разпадането на брака й с Андрю Паркър-Боулс.

Там чести гости й били синът й, 35-годишният писател Том и дъщеря й, 32-годишната Лора, както и техните деца.

Том има дъщеря - Лола, която е на 2 годинки, а наскоро му се роди и син, малкият Фреди.

Лора има три деца - Елиза, която е на 2 години и бебетата-близначета Гюс и Луис.

Според близки на Чарлз и Камила втората половинка на британския престолонаследник се чувствала най-щастлива именно в дома си в Уилтшър. Там тя успявала да си почине най-добре.

Говорител на принц Чарлз опроверга твърденията на сп. "Пипъл".

Въпреки това наблюдателни журналисти отбелязват, че в последно време ангажиментите на Чарлз и Камила поотделно са зачестили.

Приятели на Камила пък си спомнят, че преди по-малко от 2 години тя им е споделила, че карибският круиз, който направила тогава с принц Чарлз, е бил истински кошмар.

КоментариКоментари

Sanuishkata ( преди 13 години )
Ей, голям зор беше да се оженят, обаче никой не е застрахован от брачни неволи. Колкото до Даяна - ами тя е била много влюбена в Чарлз (*** разбери) и е искала да се ожени за него, а той се е съгласил, тъй като тя е била със синя кръв и прочее. Не е като да са карали Даяна на сила. И някой нещо каза Чарлз да бил абдикирал - изразът е неточен, абдикира се от трон, но от човек, който седи на него.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
stasungera ( преди 13 години )
Мхм, напълно съм съгласна с уайлдпринсес. Принципно различията в обществото между двама души оказва голямо влияние. Пък и едно е да ти е любовница, друго е съпруга. Нещата са доста по-различни, както и правилата, на които трябва да стане Камила затворничка. Може би не й е допаднал живота като принцеса, ограниченията, държането на ниво пред камерите, етц. Кой знае? Все пак тя е жена от народа, а Чарлз е със синя кръв. Малко или много има сблъсъци не само между тях, но и с английския народ.Жал ми е само за принцеса Даяна... Беше страхотна! То и за това народът я боготвореше.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
soraia ( преди 13 години )
НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО!ДОКАТО Е ЗАБРАНЕН ПЛОДА Е СЛАДЪК.РАЗРЕШИХА НА КАМИЛАТА ДА СЕ ОМЪЖИ ЗА ПРИНЦА И ВЕЧЕ НЕ И Е ИНТЕРЕСНО.А И НА ПРИНЦА ПЕНСИОНЕР НЕ МУ Е ДО ЛУДОРИИ.ЕЙ,ВСИЧКО НА ТОЗИ ГРЕШЕН СВЯТ СИ ИДВА НА МЯСТОТО.ЖАЛКО САМО ЗА ДАЯНА.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 13 години )
Дааа,никой не е застрахован от погрешни решения!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 13 години )
Защо, бе, принцесо - според мен Чарлз и Даяна просто не са били един за друг! В известен смисъл и двамата са жертва. Според мен Чарлз е трябвало да абдикира още на младини, за да бъде с голямата си любов Камила, а не да съсипва живота на това мило момиче Даяна и собствения си.Колкото до семейният живот - свързан е с проблеми от различно естество, битовизми и какво ли не. Едно е да си със съпругата си - с която освен хубавите неща се споделят и още куп не толкова приятни и друго - с любовница от време на време, за развлечение и приятни емоции. Та нищо чудно и да не им понася семейния живот на Чарлз и Камила, да не говорим за масовата неприязън, която се излива към тях заради лейди Ди.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 13 години )
Ами той Чарлз винаги си изглежда вкиснат!*** е,щом не можа да оцени истинското съкровище ,което притежаваше-Даяна!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар