IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хю Джакман - кралят на студения чай

20 юли 2010 14 11

Актьорът пие студен чай, целува красавици и се вее на Рио

Сниимка: Lipton

Сниимка: Lipton

Тъкмо заговорихме за известни личности и техните любими храни и напитки и дочухме, че Хю Джакман подписа тригодишен договор с марката студен чай Lipton Ice Tea – първият в кариерата на холивудския идол.

Партньорството му с марката стартира с рекламата „Тежък снимачен ден”, която от няколко месеца се върти в световния телевизионен ефир, включително и в България.

Телевизионният спот е заснет в Рио, Бразилия, по-рано тази година.

Той пресъздава част от работата на актьора на снимачната площадка, като улавя момента на страстна целувка между Хю Джакман и талантливата и много популярна актриса Ана де ла Ригера.

След горещата сцена снимачният екип спира за кратка почивка, в която Джакман се освежава с прочутия студен чай – достатъчно ободряващ, за да го върне вдъхновен към снимките.

Самият Джакман споделя: „Бях на красив плаж в Рио с прекрасната Ана де ла Ригера – какво по-хубаво от това!” и признава, че е силно развълнуван, когато получава предложението за партньорство.

Да, какво ли не прави понякога човек за чаша студен чай и малко Ана де ла Ригера...

КоментариКоментари

ees ( преди 13 години )
Уникален мъж, естествено видях първо това :-))) и после актьорският му талант. Предният пост е абсолютната истина - той може да изиграе всичко и филмите му са адски различни. Любимият ми " Престиж" ... размечтах се ....Р.Р. Пия друга марка студен чай, но може и да я сменя с Липтън :-)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Britmusiclover ( преди 13 години )
Гледай "Кейт и Леополд" и "Някой ато теб" :) - там се изявява като романтична душичка . Адски сладък е :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 13 години )
Ах ,колко го харесвам!!!Невероятно мъжествен и чаровен!Искам да съм на мястото на актрисата или поне на мястото на чайчето...:))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )
Защо ли и аз така мисля :-) Много е готин!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Breakfast@Tiffany ( преди 13 години )
Glamma, и аз мисля, че е мноого готин. Но има една по-хубава реклама на Lipton с него - въртят я по Hallmark - там танцува :) ♥
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 13 години )
Мен малко притеснен ми изглежда на тая реклама. ДАже в първия момент не го познах сред тая идилична картина. Той нали все в екшъни играе :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Glamma ( преди 13 години )
Идеята на рекламата е банална, но пък той е много готин. :)Може и хубаво да се е получило!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар