IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили Алън призна, че е правила аборт

5 юли 2022 09 00

Подкрепи публично правото на жените да прекъснат бременността си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Певицата Лили Алън е поредната звезда, която подкрепя правото на аборт в САЩ. 37-годишната изпълнителка призна в свое стори в социалната мрежа, че самата тя е правила аборт, изразявайки и позицията си, че всеки свободно трябва да решава дали да прекрати бременността си, когато прецени.

„Иска ми се хората да спрат да постват различни примери, за да оправдаят правенето на аборт. Повечето хора, които познавам, включително и аз самата, просто не искаме да имаме ши*ано бебе. И това само по себе си е достатъчна причина. Не е нужно да оправдаваме решението си“, написа Алън.

Номинираната за „Грами“ певица не споделя детайли относно аборта си и кога се е случил. Тя има две дъщери – Етел (10) и Марни (9) с екссъпруга си Сам Купър.

Алън направи спонтанен аборт през 2008 и роди починало бебе две години по-късно, вследствие на кръвно отравяне. Звездата се разведе с Купър през 2018.

В момента изпълнителката на Fear е омъжена за звездата от Stranger Things Дейвид Харбър, за когото се венча през 2020 в Лас Вегас.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари