IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Целият клан Бекъм на почивка на семейната яхта

4 юли 2022 17 40

Дейвид и Виктория Бекъм събраха синовете и приятелките им

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дейвид и Виктория Бекъм решиха тази година да съберат всичките си синове и половинките им на почивка на тяхната луксозна яхта. Двойката покани за пръв път и приятелката на най-малкия им син Круз – Тана Холдинг. Девойката ще се присъедини към фамилията малко по-късно този месец, след като кланът отлети от Маями до Европа.

Круз и Тана ще са в компанията на Бруклин и прясната му съпруга Никола Пелтц и Ромео и изгората му Мия Ригън. Харпър, която е най-малката от всички деца на Бекъм все още официално няма гадже, но ще бъде в компанията на родителите си.

Бекъмови притежават луксозна яхта на стойност 5 млн. паунда с името „Седем“ – номерът на фланелката, с която дълго време Дейвид игра на терена. Плавателният съд е акостирал в Маями. На него има място за 10 гости плюс екипаж.

„Виктория не желае нищо повече от това да види всичките си деца щастливи. Тя иска да е заобиколена от голямото си семейство и планира дълга семейна почивка. Тя и Дейвид познават добре половинките на Бруклин и Ромео, но бяха малко изненадани, че приятелката на Круз се съгласи да дойде. Не, че имат нещо против нея, но не я познават добре, тъй като двойката е заедно отскоро. Да имаш три млади жени на борда може да е малко предизвикателно, но Виктория знае как да накара всички да се забавляват“, разкри източник, цитиран от Daily Mail.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари