IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маги Вълчанова разгорещи Слънчев бряг заради Плейбой

26 август 2005 11 52

Най-желаната българка според тазгодишната Плейбой-класация – Маги Вълчанова позира за гореща сесия в новия брой на списанието.

Маги Вълчанова разгорещи Слънчев бряг заради Плейбой

Снимките са направени в луксозния комплекс от апартаменти “Oasis VIP Homes” в Слънчев бряг, чийто първи гост това лято бе именно “Мис България 2000”.

На корицата на новия брой на Плейбой е 25-годишната Албена Петрова – носителка на втората българска титла Playmate of the Year.

Фотосесията на Албена, озаглавена По пътя, е реализирана недалеч от София. Броят на списанието съдържа и плакат на новоизбраната Playmate 2005, снимката за който е направена в курорта Русалка през месец юни.

Втората голяма сесия в броя представя Деси Даскалова – друга от 12-те финалистки в тазгодишния конкурс. Тя е професионална танцьорка, а фотосесията й Wild Dances е заснета на плажа в непосредствена близост до морските вълни.

Голямото Плейбой интервю е с Азис, който отговаря на повече от 30 въпроса на журналистката Цветана Царева по най-различни теми – политика, поп-фолк, “Евровизия”, Бойко Борисов, Лили Иванова и др. Ромският символ е представен с поредната си фрапираща сесия, този път направена в собствения му дом пред обектива на Дилян Марков.

Пет страници с много снимки на известния варненски фотограф Петър Петров са отредени за първото порно-изложение у нас Eros Show, състояло се в морската ни столица.Новият Плейбой е на пазара от 27 август, събота.

Маги Вълчанова зашеметява от страниците на новия Плейбой, а Албена Петрова позира за "пътна" сесия. Снимки: Васил Къркеланов и Дилян Марков/ Плейбой

КоментариКоментари