IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Америка Ферера е вече нито грозна, нито Бети

30 юли 2010 07 04

Актрисата се захваща с големия екран

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

След като четири години игра ролята на енергичната служителка в "Грозната Бети", актрисата Америка Ферера вече е пораснала и е предприела решително по-сериозен обрат във филмовата си кариера.

Америка, която е носител на награди "Еми" и "Златен глобус" за ролята на носещата брекети Бети, участва във филмовата драма "Сухата земя" ("The Dry Land"), която ще бъде представена за първи път на големия екран утре в големите градове в САЩ.

Сценарист и режисьор на филма е годеникът на актрисата Раян Пиърс Уилямс.

"Чувствам като че ли започва нова страница в моята кариера. Това е първата ми роля на жена, която се занимава с наистина сериозни проблеми", заяви Ферера.

В "Сухата земя" тя играе ролята на съпруга на войник, който се завръща у дома в Тексас от войната в Ирак и страда от посттравматично стресово разстройство.

Филмът получи вече получи положителните отзиви на кинокритиците.

КоментариКоментари

wildprincess ( преди 13 години )
Може да не е Бети,но на мен не ми харесва.Грозновата си е дори след намесата на вещи гримьори.Има простовато, излъчване.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
satriani ( преди 13 години )
защото след като е изсъхнала е изстинала..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
shanita ( преди 13 години )
Нали беше "Сухата земя",защо се превърна в "Студена"
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар