IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън се разделиха

8 август 2022 17 50

Милиардерката била напълно изтощена от връзката им

БГНЕС

БГНЕС

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън се разделиха -  след 9-месечна връзка. Макар мнозина да вярваха, че отношенията им са доста сериозни и дори искат дете, романсът между тях приключи. А за това се радва най-много Кание Уест - бившият на риалити звездата. 

„Ким и Пийт решиха да си останат приятели. Двамата изпитват любов и уважение един към друг, но връзката от разстояние и заетите им графици превръщат съхраняването на връзката им в истинско предизвикателство“, разкри близък до двойката пред PageSix.

Друга причина за раздялата им е голямата възрастова разлика помежду им.

„Пийт е на 28, а Ким е на 41. И двамата имат различно мислене и желания към момента. Пийт е много спонтанен и импулсивен и внезапно решава, че иска да лети до Ню Йорк в последния момент. Но за Ким и децата не е толкова лесно. Тя трябва да се фокусира върху децата си“, коментира друг приближен на знаменитостите.

Кардашян има съвместно попечителство над четирите ѝ деца с Кание Уест – Норт (9), Сейнт (8), Чикаго (4) и Псалм (3). Паралелно с родителските си задължения движи и няколко свои бизнеса. Наскоро тя самата признала, че „напълно е изтощена от връзката си и всичко случващо се в живота ѝ“.

Ким и Пийт направиха връзката си публична през октомври 2021 г. Още в самото начало на отношенията си двамата повтаряха, че просто се забавляват и си прекарват времето заедно. През пролетта те все по-често бяха засичани на публични места и дори се заговори, че живеят заедно като той дори прекарваше доста време с децата ѝ.

Дейвидсън дори има няколко епизодични участия в семейното риалити.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари