IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синовете на Бритни не искат да я виждат

9 август 2022 08 30

Остават при баща си без да й звънят

БГНЕС

БГНЕС

Синовете на Бритни Спиърс - Джейдън и Шон, не искат да я виждат. Това обяви Кевин Федърлайн - бившият съпруг на певицата и баща на момчетата. В интервю за Daily Mail той разкри подробности за сложните им отношения.

По думите на мъжа, децата сами са решили да се дистанцират от майка си и да не присъстват на нейната сватба със Сам Ашгари.

Федърлайн не споменава конкретна причина, но мнозина подозират, че поведението им е свързано с последните изяви на певицата в социалните мрежи, където тя качва доста свои голи снимки.

„Момчетата решиха, че не искат да я виждат в момента. Те не са я виждали от няколко месеца и сами решиха да не присъстват на сватбата ѝ“, коментира Кевин.

Близки до семейството са категорични, че тийнейджърите се чувстват засрамени от поведението на майка си и нейните голотии. Освен че не желаят тя да качва техни снимки в Instagram, те и не общуват често с нея. 

Федърлайн добави в интервюто, че той се е опитал да говори със Спиърс как нейното присъствие в социалните мрежи се отразява на децата им, но тя не искала да чуе. Също така Кевин е на мнение, че баща й Джейми, с когото тя води дългогодишна битка за да се освободи от попечителството му над нея и състоянието ѝ, е „спасил живота ѝ“.

Федърлайн е в добри отношения с таткото на неговата бивша и го приветства в семейството въпреки обтегнатите му отношения с Бритни Спиърс.

По-рано, малко след като звездата сключи брак, стана ясно, че братът на изпълнителката също не е бил сред гостите на сватбата. А след това близки до него разкриха, че и той не е най-добра комуникация с нея. 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари