IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс вдига скандал заради сестра си

31 август 2005 07 13

Джейми Лий Спиърс викнала сестра си да я защити пред нахакана приятелка

Бритни Спиърс вдига скандал заради сестра си

Джйеми Лий Спиърс, сестрата на Бритни, е само на 14 години, но вече има много труден характер. Джейми играе в телевизионната поредица „Зоуи“, но има разногласия с екранната си партньорка Алекса Никълъс.

Според Ню Йорк Поуст двете се скарали жестоко по време на снимките на поредния епизод от филма . Караницата била толкова голяма, че Джейми решила да използва „тежката артилерия“ и извикала кака си да я защити.

Бременната Бритни се появила на снимачната площадка в първия възможен момент и се накарала на Алекса за това, че тормози сестра й. Разярената певица дори заплашила подрастващата актриса, че няма да може да си намери работа в Холивуд никога повече, ако продължава да се държи така.

Алекса, която била фенка на Бритни още от 6-годишна, не издържала отношението на идолката си и избухнала в плач. Говорителят на сестрите Спиърс се опитал да потуши страстите, като обяснил, че това е бил обикновен спор между тийнейджъри и в крайна сметка Джейми и Алекса си стиснали ръцете и отново станали „най-добри приятелки“.

Сестрите Спиърс са готови на всичко една за друга

КоментариКоментари