IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За Руши Видинлиев нещата са прости

2 септември 2005 14 44

„Things are simple” ( "Нещата са прости“) се казва новият сингъл на Руши, песен от последния му албум „Онзи

За Руши Видинлиев нещата са прости

В последните дни на август той направи клип към парчето, което се очаква в най-скоро време да се завърти по музикалните канали.

Времето на снимките не е избрано случайно и е подчинено на настроението на продукцията изпълнена с много слънце, море, приятели и всички онези семпли и позитивни неща от живота, които винаги са в състояние да ни накарат да продължим напред. Песен за приятната носталгия по отминаващото лято, когато всичко е безгрижно и весело.

Руши мотивира избора на „Things are simple” за втори клип от албума така: ”Това е най-положителната ми песен до момента. В нея казвам как малките неща и най-вече любовта са много по-важни за мен от всичко останало”.

За разлика от песента „Онзи“, която е отражение на публичния образ на Руши, „Things are simple“ са за „другия“, по-безизвестния Руши...

Клипът е сниман в Слънчев бряг, където има уникално съчетание на пясък, дюни и море. Руши комбинира снимките с кратка почивка в комплекса, който е на ръка разстояние.

По време на престоя си Руши Видинлиев беше сред официалните гости на тържеството по случай рождения ден на любимката на милиони българи Катерина Евро.

Празненството се състоя в комплекс Oasis VIP Homes на 1 септември 2005 г. и сред поканените бяха Ирен Онтева, Аня Пенчева, Нико Тупарев, Емил Кошлуков, Евгения Калканджиева, Параскева Джукелова, Гергана Гунчева и други. За доброто настроение на гостите се погрижиха Галя от “Каризма” със съпровод Живко Петров - пиано и перкусии.

Оригинална декорация от свещи, факли, тропически плодове и градински цветя допринесе за уютната и романтична атмосфера, в която гостите да се потопят и да се насладят на “любовта, морето и още нещо...”

Снимки: Centre-Stage

КоментариКоментари