IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Риана купонясва за двама до 4 сутринта

3 май 2023 14 50

Певицата остана последна в нощен клуб

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дори в напреднала бременност Риана не се спира. Хубавицата, която не спря да показва огромния си корем, взе активно участие в щурото парти на колежката си Дуа Липа след официалната част на Met Gala. Рири се появи с половинката си A$AP Rocky в нощен клуб Virgo, където се забавлява до 4 сутринта и бе буквално сред последните гости преди заведението да затвори врати.

Източник разкри пред TMZ, че „огромният“ екип от охранители на бременната поп звезда е проучил клуба часове по-рано и че за нея е имало запазена маса.

„Всички чакаха Риана“, казва източникът, който отбелязва, че това си е струвало. „Тя и A$AP си проправиха път към задната стая, където диджей беше рапърът Скепта“.

Кара Делевин беше забелязана в тълпата да танцува с Ванеса Хъджънс и режисьора на „Елвис“ Баз Лурман. Моделката наскоро премина поредната рехабилитационна програма в борба с пороците си и цяла вечер не близнала алкохол.

Изпълнителката на Bad Guy Били Айлиш и брат ѝ Финеас също са били на партито. А към звездната свита от гости са се присъединили и Пенелопе Крус, Флорънс Пю, Тревър Ноа, Никола Пелц и Бруклин Бекъм.

Boom Boom Room в хотел Standard беше друга гореща точка след Met Gala, като сред гостите бяха звездата от сериала „Сряда“ Джена Ортега, Кеке Палмър, Ариана ДеБоуз и Лизо.

Ан Хатауей се е забавлявала в пиано бара The Nines, където свидетел разкри, че тя е „водила всички танци“. Компания са ѝ правили и звездите от „Наследство“ Джеръми Стронг, Александър Скарсгард и Анабел Декстър-Джоунс.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари