IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт с ново гадже от Лондон

10 май 2023 11 00

Певицата не си губи времето

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Тейлър Суифт вече е намерила заместник на Джо Алуин и това е фронтменът на The 1975 – Мати Хийли.

Източници твърдят пред The Sun, че двойката вече е „лудо влюбена“ – въпреки че се срещат само от по-малко от два месеца.

„Все още е много рано, но се чувстват добре“, твърди вътрешен източник. „Те се срещаха за първи път, за кратко, преди почти 10 години, но тогава просто не се получи.“, разкри източник пред медията.

Въпреки че раздялата на Суифт и Алуин беше обявена миналия месец, близки до звездата твърдят, че двойката всъщност се е разделила през февруари, „така че не е имало абсолютно никакво засичане на двамата мъже в живота ѝ“.

И за разлика от предишните си връзки, този път Суифт е решена да не държи тази в тайна. Тя планира да дебютира новото си гадже този уикенд в предстоящото си турне на „Ера“ в Нашвил.

„И Мати, и Тейлър бяха на турне през последните няколко седмици, така че бяха нонстоп на телефоните си и си разменяха съобщения. Тя няма търпение да го види отново“, коментира източник.

Той издаде още, че Суифт и Хийли са се срещнали благодарение на сътрудника на певицата Джак Антонов.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари