IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага имитира: от Мадона до Хилари Клинтън

29 септември 2010 07 37

Ще се мести в Англия, посещава стари хора, преоблечена като Хилари Клинтън

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Лейди Гага иска да купи дворец във Великобритания, за да живее там след приключването на световното й турне "Monster Ball" през 2011 г.

Смята се, че ексцентричната певица е харесала Великобритания и е склонна да тръгне по стъпките на Мадона, за да купи имение в страната.

“Лейди Гага няма да пести средства, за да осъществи тази своя мечта - заяви източник, цитиран от в. "Дейли рекърд". - В момента тя проявява интерес към дворци в Северна Англия или Шотландия, допълни източникът.”

По-рано тази седмица бе оповестено, че изпълнителката на "Alejandro" иска да купи имение на остров Мартас Винярд, недалеч от брега на щата Масачузетс, където да живее след приключването на турнето й.

Но това далеч не е всичко. Освен че се занимава активно с придобиване на недвижима собственост, Гага е решила да си поиграе и на ПР сред възрастните хора, които не са сред най-големите й фенове.

Звездата се е появила в дом за възрастни хора в Ню Джърси в браза на държавния секретар на САЩ Хилари Клинтън.

Гага решила да отиде на срещата облечена така, за да внушава доверие.

Към образа на бившата първа дама на САЩ обаче Лейди Гага добавила някои свои акценти - яркочервено червило на устните, внушителен гердан от перли на врата, тесни, впити в тялото панталони и лачени боти с много висок ток.

КоментариКоментари

malifnash ( преди 13 години )
Това не е журналистика, а махленски клюкарник :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
MokraFlanelka ( преди 13 години )
Един въпрос - защо tialoto.bg има такова лично отношение към Гага?Да не би да я познават лично и да им е сторила нещо лошо или пък да не би скоро да пуска някакъв конкурентен сайт на този?!Много ми е любопитно когато в налато на месеца Гага застана срещу дискриминацията на хомосексуалистите в американската армия и прословутата им политика не питай, не казвай, защо ей така просто не драснахте едно редче (тук ще кажете, че си е правила ПР...ми сигурно, то само вашата любимка Анджелинка не си прави ПР с благотворителните си акции, всичко останало леш и по - специално Лейди Гага).Е много извинявайте, но ако така се прави журналистика, направо ще се отказвам от бъдещата си мечта да я уча...то няма смисъл, ще хваля тези които харесвам, пък тези които ни ги, да му мислят... :) :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
_NICK ( преди 13 години )
Хайде, хайде, така се е говорело на времето и за Мадона, Шер, Бритни Спиърс... сега за Гага. Пълно с новини - да ! Нормално е, това са персоните, които най-дълбоко са бръкнали в съзнанието на хората независимо с добро или лошо. Това са талантите на изминалите и сегашните години. Няма как да се отрече. Просто трябва да признаем, че между всички риби в Холивуд има и такива които ще се помнят винаги !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
neshtotakova ( преди 13 години )
Аз започвам да се тревожа, защото по принцип еднодневките в тази индустрия рядко изкарват толкова време, което ме кара да мисля, че за жалост, този опит за хомо сапиенс, ще продължава волно или неволно да ни занимава със своята...персона
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ees ( преди 13 години )
Приликата с Хилари Клинтън е потресаваща, вчера гледах снимките и не можех да повярвам на очите си. Това е визията й за погребение, а представете си за кръщенка ( например) на какво ще се "издокара" ... На тази жена нищо друго не мога да й призная, освен това, че е хамелеон за визията си ... иначе и аз като другите чакам да престанат новините за нея :-)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
pyceHka ( преди 13 години )
Няма ли милост към горките хорица? :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 13 години )
Ifs ( преди 13 години )
охх понякога ми се прокрадва мисълта, че нямам търпение Лейди Гага да залезе .... край нямат новините с нея....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар