IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново АББА

29 септември 2010 14 41

Женската половина от АББА планира да работи заедно

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Феновете на АББА със сигурност ще се зарадват да научат, че двете дами от шведската супергрупа планират да работят заедно.

Певицата Ани-Фрид Люнгста, известна като Фрида, споделя, че с бившата й колежка Агнета Фелтскуг са обсъждали възможността да се съберат и да пеят. Двете не са работили заедно от разпадането на АББА през 1983 г.

В началото на годината Ани-Фрид изключи вероятността членовете на супергрупата да се съберат отново, заявявайки: "Не мисля, че това някога ще се случи - твърде е късно".

От своя страна 60-годишната Агнета от години избягва светлините на прожекторите.

Сега обаче Фрида явно е размислила и е обсъждала възможността за събиране с бившата си колежка.

"Ще бъде страхотно да направим нещо заедно с Агнета. Вероятно напрежението около евентуалното ни събиране ще бъде голямо, но обмисляме този вариант", казва 65-годишната Ани-Фрид.

Двете дами от АББА неотдавна отново влязоха в студио, след като прекараха години наред отдалечени от музиката.

Фрида наскоро записа дует с шведа Георг Вадениус. Двамата изпълниха кавър на песента "Morning Has Broken" на Кат Стивънс. Агнета също подготвя дуетно изпълнение - с шведската попзвезда Робин.

КоментариКоментари

EK ( преди 13 години )
Изобщо не ме интересува как изглеждат,особено,ако са остаряли красиво,стига да са си запазили гласовете и енергията.Обожавам музиката им.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар