IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек и Дженифър Лопес свиха семейно гнездо за 60 млн. долара

5 юни 2023 10 40

Плащат кеш за своето имение мечта в Бевърли Хилс

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес и Бен Афлек купиха огромно имение в Бевърли Хилс, Калифорния, за 60,85 милиона долара в сряда, след като близо две години търсиха идеалното любовно гнездо.

Новият дом на двойката с площ от 38 декара включва цели 12 спални, 24 бани и реално баскетболно игрище.

53-годишната певица и 50-годишният носител на „Оскар“ са платили в брой, според TMZ, и всъщност са сключили страхотна сделка, тъй като имотът е бил обявен за 135 млн. долара през 2018 г., преди да бъде намален на 75 млн. долара.

Според обявата „наскоро преустроеното“ имение се намира върху имот от пет акра и от него се открива „великолепна планинска гледка“.

Тъй като Джей Ло е известна с това, че държи на добрата си физическа форма, тя може би е била привлечена от „единствения по рода си закрит спортен комплекс“ в резиденцията, който включва пълна фитнес зала, баскетболни и пикълбол игрища, боксов ринг, спортен салон и бар.

Къщата разполага и с басейн, пентхаус за гости, къща за пазачи, гараж за 12 коли и достатъчно място за паркиране на 80 автомобила.

Друга отличителна черта за звездите от А-листата е сигурността, която имотът предлага, тъй като включва караулно помещение с две спални. Обявата го описва като „едно от най-частните и охранявани имения в Бевърли Хилс“. Освен това и до двата входа може да се стигне само по частни и затворени улици.

Местоположението е допълнителен бонус, тъй като домът се намира само на осем минути от емблематичния хотел „Бевърли Хилс“ и на 20 минути от летище „Ван Нюз“, идеално за пътуващите със самолет като Лопес и Афлек.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари