IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Ди Каприо не излиза с жени над 25 години

18 юни 2023 13 30

Източник разкри причината за предпочитанията на звездата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Леонардо ди Каприо е сред най-одумваните звезди и причината не са неговите роли. 48-годишният актьор все още упорито отказва да се задоми и сменя половинките си като носни кърпички, а те почти винаги са на половината на годините му. Възрастовата разлика често е обект на клюки и източник разкри пред New York Post какво мотивира звездата да се среща с толкова по-млади жени.

„Когато момичетата навършат 25 години, те търсят нещо повече – искат да се омъжат и да се установят. Лео не иска това. Той не иска семейство и не иска да бъде около жени, които могат да го притиснат за това. В момента, в който някое момиче го срещне, часовникът започва да тиктака. Ако тя стане твърде стара, след няколко години – си отива. Ако се сближи твърде много, след няколко години – вече я няма. Той остарява, но вкусът му не остарява“, обясни източникът.

Ди Каприо е обсъждан и осъждан не само от безименни „почитатели“, но и от колеги. Улрика Йонсон заяви, че връзките му я карат да „настръхва“, а бившата звезда за възрастни Миа Халифа също заклейми актьора от „Великият Гетсби“, като го нарече „мъжко дете“.

В Туитър тя отправи закани към Ди Каприо, като написа: „Може би не Лео изоставя момичетата си веднага щом навършат 25 години. Може би момичетата му го надрастват, когато мозъкът им се оформи напълно на 25 години и те осъзнаят, че не искат да бъдат с 48-годишно мъжко дете.“

Самият Леонардо видимо не се впечатлява от приказките и към момента ги игнорира напълно.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари