IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Юджийн роди втори син

6 юни 2023 14 40

Кръсти го Ърнест

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кралското семейство се сдоби с нов член! Принцеса Юджийн роди на 30 май второто бебе на съпруга си Джак Бруксбанк.

„Джак и аз искахме да споделим новината, че ни се роди момченце, Ърнест Джордж Рони Бруксбанк... в 8,49 ч. с тегло 3,2 кг“, сподели тя в понеделник в Instagram.

„Той е кръстен на своя прапрадядо Джордж, на дядо си Джордж и на моя дядо Роналд“, продължи Юджийн.

33-годишната кралска особа е омъжена за 37-годишния Бруксбанк от октомври 2018 г. Две години по-късно се появи новината, че двойката очаква първото си дете.

Майката на принцесата, Сара Фъргюсън, разказа колко „развълнувана“ е да стане баба след съобщението през септември 2020 г.

„Толкова съм развълнувана от новината, че Юджийн и Джак очакват първото си дете“, написа тогава 63-годишната херцогиня на Йорк в Туитър. „Развълнувана съм и за двамата.“

Момченцето Август се появи на бял свят през февруари следващата година.

През януари тази година принцесата и Бруксбанк очакваха още един наследник. Юджийн дебютира с бебешкото си коремче в сладка снимка, на която Август целува корема ѝ.

„Толкова сме развълнувани да споделим, че това лято в семейството ни ще има ново попълнение“, каза тя на последователите си в Instagram.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари