IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

50 Cent остави 1000 долара бакшиш

8 юни 2023 10 40

Поръча цялото меню в заведение, за да отпразнува сделка

БГНЕС

БГНЕС

50 Cent се оказа доста щедър клиент. Изпълнителят на In Da Club е бил домакин на интимна вечеря в стейкхаус Brooklyn Chop House на Таймс Скуеър и е оставил 1000 долара бакшиш в сметката, съобщават ексклузивно източници на Page Six.

Певецът, чието истинско име е Къртис Джаксън, е организирал вечерята за своята марка коняк „Брансън“ и е отпразнувал нова сделка.

47-годишната звезда от Power поръчал „всички неща от менюто“, включително омар със сол и пипер и многобройни пържоли, и останал до затварянето на ресторанта, твърдят източници пред медията.

Беше организирал празник за екипа си“, добавиха те.

Сред присъстващите са били „специалният гост“ DaBaby, DJ Self от Power 105.1, DJ Camilo и звездата от Power Book II: Ghost – Уди Макклейн.

През март конякът „Брансън“ и шампанското „Le Chemin du Roi“ сключиха договор за партньорство с „Хюстън Рокетс“ и центъра „Тойота“, за да се продават на мачовете на отбора от НБА и на други събития.

„Откакто се преместих в Хюстън през януари 2021 г., любовта, която ми показа този град, ме вдъхнови да окажа положително и дълготрайно въздействие върху общността“, каза тогава 50 Cent в изявление.

„Инвестицията ми в Хюстън Рокетс и тяхната обратна инвестиция в моите благотворителни начинания правят това партньорство още по-специално за мен. Развълнуван съм за бъдещето.“, добави звездата.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари