IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезда от “Дързост и красота” ще снима филм в България

12 септември 2005 08 24

Виктор Алфиери, познат на публиката у нас от сериалите “Дните на нашия живот” и “Дързост и красота” пристига в България за да снима игрален филм.

Звезда от “Дързост и красота” ще снима филм в България

Италианският сексимвол ще участва в продукцията “Последните дни на Помпей”, който ще се снима у нас през септември и октомври, а остатъка от сцените ще бъдат довършени в Малта и Рим.

В сапунената опера “Дързост и красота” Виктор играе ролята на Джовани Лоренцано, а в „Дните на нашия живот” е познат като Франко Кели.

Оказа се , че Виктор е добре запознат със страната ни и дори изпрати автограф за всичките си български фенове. ”Аз съм фен на българската кухня, българската музика и футболиста Христо Стоичков”, казва Виктор.

Известно време актьорът се e препитавал като модел, но остава на подиума само няколко месеца, защото след нападение от крадци пада през стъкло и лицето му получава 55 шева.

Инцидентът слага край на кариерата му на модел, а няколко месеца по-късно Виктор е взет в казармата, където успява да използва актьорските си умения като полицай под прикритие в Сицилия.

След известно време той решава да превземе Холивуд, без да знае и дума английски език. Първата му работа е като сервитьор в италианския ресторант “Фарфала”, покрай която печели прослушването за реклама на бирата “Miller”, където за негов голям късмет няма никакъв диалог.

Кампанията се превръща в тотален хит и много скоро идват роли в хитовите американски сериали „Нед и Стейси“, „Джак и Джил“, „Фрейзър“ както и в популярните у нас “Дните на нашия живот” и “Дързост и красота”.

Виктор изпрати автограф на всичките си фенове в България. Снимка: Т4

КоментариКоментари