IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким и Том Брейди отново заподозрени в романс

7 юли 2023 10 40

Двамата на едно парти за 4 юли

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Неотдавна започнаха да се носят горещи слухове, че Ким Кардашян и Том Брейди имат романтични отношения. Те обаче бяха туширани. През май 2023 г. представителят на спортиста заяви, че двамата са просто приятели, като на практика отрече всякаква романтична връзка помежду им.

Появата им на 4 юли обаче може и да говори друго. Тази година те бяха забелязани на пищното парти на Майкъл Рубин в Бриджхамптън, Ню Йорк.

Засега изглежда, че не са били снимани заедно, но публикациите на Рубин потвърждават, че и двамата са присъствали на партито и че и двамата са се придържали към дрескода, който е бил изцяло в бяло.

Всички слухове започнаха от анонимен сигнал до акаунта за клюки за знаменитости Deuxmoi. Според техния източник Кардашян се е возила в количката за голф на Брейди. Очевидно тя е оглеждала потенциален ваканционен имот в Бейкърс Бей, общност, предназначена само за членове. Източникът казал пред Page Six, че двамата са се свързали, защото риалити звездата е искала съвет преди покупката.

Тъй като и Кардашян, и Брейди са наскоро разведени, спекулациите относно „дружбата“ им са доста спорни и будят основа за предположения.

Източник заяви пред Entertainment Tonight, че Ким е напълно отворена за срещи, но те не са ѝ непременно приоритет. Очевидно е, че „тя е толкова спокойна по отношение на запознанствата и все повече се чувства комфортно, когато е сама. Тя не бърза да се запознае с някого и обича да работи, да бъде с децата си и да се занимава със собствените си неща“.

Всъщност, според него, тя дори би била отворена за срещи с някого, който още не е в светлината на прожекторите. Това със сигурност не отговаря на профила на Брейди.

Що се отнася до Том, през март източник заяви пред Page Six, че Брейди е активно на сцената за запознанства.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари