IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралицата на Англия ще съветва Мадона

12 октомври 2010 06 44

Мадона се е свързала с историците на Бъкингамския дворец относно новия си филм

Снимка: Gettyimages/ Guliver

Снимка: Gettyimages/ Guliver

Певицата Мадона се е срещнала с английския принц Едуард и принцът на Кент – Майкъл, за да получи информация за връзката между Крал Едуард Осми и разведената американка Уолис Симсън, за да може филмът й “W.E” да е напълно правдоподобен.

Също така Мардж се е срещнала и с дюка и дюкесата на Глучестър и историците на Бъкингам, за да й помогнат за историята относно това как Крал Едуард се отказва от трона заради Уолис през 1936 година.

Те предизвикват национален протест след като обявяват плановете си да сключат брак.

Източник споделя през вестник The Sun: „След като филмовата компания се свърза с Двореца и поиска тяхната помощ, те бяха леко подозрителни относно темата.”

”Но след като разбраха, че Мадона стои зад всичко това, ни оказаха пълно съдействие и дори ни посъветваха с кои хора още да се свържем”.

”Цялото кралско семейство бяха уведомени и бяха попитани дали искат да се срещнат с Мадона и екипа около заснемането на филма”.
 

КоментариКоментари

Tialoto.bg ( преди 13 години )
Всичко е коригирано, понякога пускането на коментари ни изпреварва :) Друг път можете да използвате бутона "съобщи за грешка" - триъгълничето с удивителен знак. Благодарим предварително.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
MissDeadly ( преди 13 години )
"Певицата Мадона се е срещната с английския принц Едуард" :| и вие почнахте като в тийнпроблем.. във всяка статия има поне 3-4 грешки от всякакъв тип...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар