IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Озбърн крила тялото си 9 месеца от страх да не я хулят

9 август 2023 14 50

Певицата се срамувала от наднорменото си тегло по време на бременността

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кели Озбърн признава, че е „криела“ тялото си 9 месеца по време на бременността си от страх да не бъде „засрамена“ за фигурата си. Певицата роди момченце (Сидни) на диджея на Slipknot Сид Уилсън.

Кели не обяви официално новината за момченцето си, докато не публикува селфи със сина си месеци след раждането. Но след като потребител на Инстаграм коментира, че тя трябва да е използвала сурогатна майка, защото „никога не е виждал нейна бременна снимка“, майката реши да тушира потенциални спекулации и сподели истинската причина, поради която никога не е публикувала свои снимки на бременна.

„Няма мои снимки на бременна, защото се крих 9 месеца. Не исках да ме посрамят заради мазнините, които натрупах“, написа тя.

Прохождащата в майчинството Кели се опитваше да запази новината за бебето си в тайна, докато майка ѝ, Шарън Озбърн, не я разкри по време на британското си телевизионно предаване The Talk. Тя каза на зрителите, че Кели и бебето ѝ „се справят толкова добре“, и добави: „Тя няма да позволи да излезе негова снимка и аз толкова се гордея с нея“. По-късно Кели сподели, че е разстроена, че майка ѝ е съобщила новината, и че ѝ се иска да може да го направи със собствено темпо.

Преди това фенове коментираха тялото на бившата телевизионна звезда, като изказваха мнение, че си е направила пластична операция на врата и лицето. Младата Озбърн коментира, че не си е правила пластични операции, че е отслабнала, заради което чертите ѝ изглеждат по-фини. На допълнителен въпрос как го е направила, Кели отговори: „Преди няколко години се подложих на операция за отслабване и това напълно промени всичко. На много хора не им харесва, че съм го направила, но това беше едно от най-добрите решения, които съм взимала.“

Кели Озбърн показа лицето на сина си Сидни

Блага вест: Кели Озбърн роди първото си дете

Откакто се появи новината, че е станала майка, Кели се опитва да държи сина си Сидни далеч от светлината на прожекторите, като само в редки случаи публикува бебето в социалните мрежи.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари