IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джоан Колинс: Анджелина е красавица, Анистън не е

13 октомври 2010 06 48

Джоан Колинс споделя мнението си за днешните актриси

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Актрисата Джоан Колинс има определено мнение за много от жените в Холивуд и не се притеснява да го споделя на всеослушание..

В списание Hello актрисата споделя, че в Холивуд вече нямало много красавици. Дори смятала, че има само една.

„Трябва да кажа, че няма много красиви актриси в днешни дни. Но Анджелина Джоли е друго нещо.“, казва Колинс пред списанието.

„Например Дженифър Анистън е сладурана, но не мога да кажа, че е красавица. Не е Ава Гарнър или Лана Търнър. Ето защо Черил Коул е толкова популярна. Тя е толкова красива, а обществото е „загладняло“ за такива хора.“

„Когато аз самата бях млада всички, които се снимаха във филми бяха невероятно красиви“, завършва актрисата изказването си.
 

КоментариКоментари

namonaraqnaq ( преди 13 години )
Т.е. бабет си има фаворитка.Аз пък намирам много млади актриси за красиви, дори по-красиви от Анджелина Джоли, било защото са по-млади или просто въпрос на вкус.Много тъпо изказване, трябва ли да разбираме, че според нейна милост в прекрасния свят на киното трябва да има място само прекрасни хора? Киното в някаква степен е и отражение на реалността, а реалността не е чак толкова напудрена и гримирана.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
MilliVanilli ( преди 13 години )
Джи Биибър, сега Джоан Колинс, от както чета този сайт културните ми референции се увеличиха многократно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
keiti ( преди 13 години )
Аа не съм съгласна - хората еволюират и стават по-красиви, просто по нейното време актрисите не са робували на някакви барби критерии и са били по- индивидуални и с по-интересно излъчване:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 13 години )
Ето още една жена, която говори за класическа красота. Дали това няма да е края на Памела Андерсън-идеала? Много ми се иска.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар