IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мат Деймън се сгоди

14 септември 2005 06 57

Холивудската звезда Мат Деймън е предложил на приятелката си Лусиана Баросо да се оженят, съобщава американското издание „US Weekly“.

Мат Деймън се сгоди

Мат е направил романтичното предложение на Деня на труда, който в САЩ се отбелязва на 5 септември.

Това ще е първи брак и за двамата, но Лусиана вече е майка на малко момиченце, Алекса, от предишна връзка.

Двамата още не са спрели на дата за щастливото събитие, но запознати са на мнение, че при всички случаи бракът им ще е по-успешен отколкото на повечето холивудски звезди.

Лусиана не е известна холивудска актриса, работела е като асистентка на Мат преди да се сближат. Освен това двамата не обичат публичността и пазят връзката си от светкавиците и прожекторите.

В предаване на музикалния канал VH1 пред време, известна холивудска хроникьорка обясни, че Мат Деймън и Бен Афлек, приятели от детинство, образуват заедно перфектния актьор.

Мат се вдъхновява от дълбоко психологически роли като в „Самоличността на Борн“, а Бен обича известността с всичките й привилегии.

Единствените снимки на бъдещото семейство са правени от папараци, като тази, заснета от T. Шлипър в хотел в Амстердам. Бен и Лусиана са в компанията на Джордж Клуни

КоментариКоментари