IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Агилера попълни документи за развод

15 октомври 2010 06 15

Певицата иска да вземе Макс

Това вече е минало. Снимка: Getty Images/ Guliver

Това вече е минало. Снимка: Getty Images/ Guliver

Няколко дни след като обяви раздялата със съпруга си, Кристина Агилера официално е попълнила документите за развод с музикалния продуцент Джордан Братман след близо пет години брак.

Източник коментира пред TMZ: “Двамата всъщност се разделиха на 11 септември, но Кристина реши да изчака един месец, за да види дали ще успеят да спасят връзката си. Въпреки всичко, тя взе решение и вече попълни документите за развод като причината е „непреодолими различия“.

Самото искане в молбата за разтрогване на брака е „печалбите и придобивките на Агилера преди брака, по време на него и преди раздялата да се обявят за нейно собствено имущество“, без да се взимат под внимание в процеса на развода или да се делят по равно.

Също така, Кристина е поискала тя да вземе попечителството над сина им Макс, но все още не е оповестено дали тя и Джордан ще си поделят задълженията и грижите за детето им.

Певицата също така иска от съда да се прекрати всякаква финансова помощ от страна на Братман под формата на издръжки.

Все още никой от двамата не е направил официално изявление какви са наистина причините, за да се стигне до развод.

КоментариКоментари

Jasmine Verde ( преди 13 години )
Навсякъде хора се развеждат, но пък "звездите" бият всички рекорди. Защо изобщо се женят, като е 99,99 % сигурно, че след годинка-две ще се разведат? Почти не останаха бракове. Страшно е! А звездите като живеят в абсолютно меркантилна среда защо се заблуждават, че ще живеят щастливо като в приказките с принца/принцесата? Ясно е, че там всичко е пари, слава, амбиции и кой когото прекара. Тогава да си спестят цирка пред медиите, разходите за адвокати и стреса към децата си и изобщо да не се женят. Но друго си е да живееш с временните илюзии, че като имаш 20 млн. долара, ще си най-щастливия на света.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
MissDeadly ( преди 13 години )
Не знаех дали е малко, но не правя кой знае каква разлика между тийн и малко по-малки. Детето си е дете и вижда когато нещата не са ок с мама и тати (освен ако не е бебе...). Абе... дано си права :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
_NICK ( преди 13 години )
Браво. (не че са се разделили), браво, че Кристина се оказа по-предпазлива от Бритни и запази имуществото си, защото това е много важно и от психическа гледна точка, тъй като трябва да започне живота си от начало... трябва да е сигурна и самоуверена. А Бритни ще плаща още години наред. ( най-вероятно за винаги )
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
silviaii ( преди 13 години )
И малките деца го изживяват тежко, аз си мислех, че няма, но се получи доста травмиращо за съжаление.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )
Малко е още, няма да се травматизира толкова. По-добре така, отколкото да живее сред скандали примерно, според мен.Нашите се разведоха, когато бях тийн, не помня да съм преживявала кой знае какви драми, но може да е индивидуално.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
MissDeadly ( преди 13 години )
Аз съжалявам за детенцето им. Не стига всичкия стрес от това, че родителите му са известни, а сега и да бъде делено като някаква вещ. И... айде тоя път ще си спестя критиките относно двойката :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 13 години )
:((( мислех, че са стабилно семейство
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар