IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мистерията разбулена: Защо децата на Майкъл Джексън носеха маски

7 септември 2023 15 00

Предпазвал ги от света

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Миналата седмица Майкъл Джексън щеше да навърши 67 години, ако все още беше жив, а години след смъртта на Краля на попа през 2009 г. животът на певческата икона все още е забулен в мистерия.

Голяма част от неизвестността е свързана с отношенията с децата му, тъй като всички те бяха съвсем малки, когато той умира. Майкъл споделяше сина си Принс, на 26 г., и дъщеря си Парис, на 25 г., с бившата си съпруга Деби Роу. След това той посрещна още един син, който сега носи името Биги, с помощта на сурогатна майка.

В интервю за „Лос Анджелис Таймс“ Принс разкрива някои от необичайните склонности на баща си. Той обясни защо като малки деца, той и братята и сестрите му са били принуждавани да носят маски, за да прикрият самоличността си.

„Баща ми говореше с мен като с възрастен. Каза ни, че причината за маските е, че иска да имаме собствен живот без него. Не мисля, че някога съм се замислял дали другите деца живеят така, когато бях по-млад. Но след като разбрах кой е той, осъзнах, че това не е нормално“, разкри младият мъж.

Принс също така сподели, че целият му живот е бил „нестандартен“, но обясни как е разбирал някои от родителските решения на баща си, защото благодарение на тях той и братята и сестрите му често са можели да излизат, без да бъдат разпознати.

В интервюто той засегна и бъдещите си стремежи. Принс сподели: „Музиката е голяма част от живота ми. Тя оформи това, което съм, благодарение на семейството ми, но винаги съм искал да се занимавам с продуциране и режисура.“

Принс се дипломира в университета „Лойола Марамаунт“ през 2019 г. със степен по бизнес администрация.

В допълнение към дипломата си Принс е силно ангажиран и с благотворителна дейност. Той е съосновател и на благотворителната организация Heal Los Angeles, „която има за цел да подобри живота на младите хора в Лос Анджелис“. През 2020 г., той заяви, че според него баща му би бил „много горд“ от всичко, което е постигнал.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари