IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Безумните прищявки на звездите

18 октомври 2010 14 30

Вижте кои са най-придирчивите звезди и какви са точно техните изисквания към екипа им

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Животът на звездите е осеян с блясък, скъпи вещи и цял антураж от хора за всичко.Те са известни и с невероятни си прищявките и претенции, за да се появяват на някое събитие или да изнесат концерт в определена държава.

Дори на пазара в Америка се появи и книга - „The Little Red Riders Book“, която описва най-безумните искания на известните личности.

На определени звезди отдавна им се носи славата на „разглезени“ и „претенциозни“, например: Марая Кери, Дженифър Лопез, Пи Диди.

Но, като цяло, не бяхме изненадани от имената в книгата, а от самите им искания. Мерилин Менсън, Еминем и Мадона наистина имат странни изисквания към екипа, организиращ техните концерти.

Вижте в нашата галерия коя звезда какви прищявки има всъщност.

КоментариКоментари

deeps23 ( преди 13 години )
хахахха Менсън!Аз пък четох някъде ,че Джо Лин Търнър (Rainbow,Deep Purple) искал черна тоалетна хартия :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 13 години )
Много забавно!И аз ако имах възможност бих предявявала изисквания!И всеки би го правил!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ifs ( преди 13 години )
мен ме разби Мерилин Менсън :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ees ( преди 13 години )
Мда, сега разбирам защо направиха реалита в които звездите доят крави и се возят в евтини коли по раздрънкани селски пътища ... За жалост обаче това е май повече пиар, отколкото намек да не се самозабравят , но както е казал поета "Имаш крава - пиеш мляко". Кои сме ние да ги съдим, като не сме били на тяхно място ... кой знае какви глупости щяхме и ние да измисляме :-)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
MokraFlanelka ( преди 13 години )
Аз пък ако бях звезда щях да искам в гримьорната ми задължително да има огромна фуртиера с всякакви свежи плодове, минерална вода като на Мадона, климатик, на пода да има персийски килим, огромно меко кресло, баня с джакузи (айде може и вана хихи) и по - добре да спирам, че станах по - претенциозна от истинските звИзди. :) :) :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
VT ( преди 13 години )
Е, това за тоалетната на Мадона просто ме срази!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Stardust ( преди 13 години )
E, нормално... Нали тр да измислят нещо странно, за което да се пише. А и като има кой да ти угажда - що пък не. Замислете се - представете си, че сте звезди и някой с моливче чинно си записва всяко ваше безумно желание. Ей на' - аз ще забраня около мен да се ядат домати, дини и лук. Ще работя само с хора с нисък телесен индекс. И колекцията ми от кактуси трябва да пътува заедно с мен + един ботаник (висок поне 2 метра), който да се грижи за тях :) Мисля съм готова за звиздЪ :D :D :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
firewill ( преди 13 години )