IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина е виновна, ляга си с жени

18 октомври 2010 11 26

Кристина Агилера и Джордан Братман имали уговорка, че на певицата й е позволено да се "забавлява" с жени

Снимка: Gettyimages/ Guliver

Снимка: Gettyimages/ Guliver

Разводът на Кристина Агилера и Джордан Братман беше много изненадващ за мнозина. Но определено не е по-изненадващ от истинската причина да се стигне до раздялата.

Според жена, пожелала да остане анонимна, бодигардът на Кристина се приближил до нея в нощен клуб и й казал, че шефът му много би й се зарадвал и иска да я види насаме, гола.

„Бодигардът ми обясни, че певицата и съпругът й имали уговорка, че на Кристина й е позволено да води момичета в дома им и Джордан нямал нищо против.“, казва източникът.

„Срещнах Кристина в тоалетната на клуба и тя ми каза, че обичала да се забавлява с жени. Прекратих всичко това незабавно, защото се почувствах наистина странно, но певицата очевидно си търсеше забавление на една нощ.“

Жената също така добавя, че може би идеята за „отворен брак“ е довела до развод, защото Джордан не бил доволен от така нареченото споразумение.

През годините Кристина Агилера никога не се е срамувала да споделя подробностите относно сексуалния си живот и преживявания, така че може би не е чак такава изненада.
 

КоментариКоментари

EK ( преди 13 години )
Поредния реверанс към хомосексуалистите.Точно това беше на ред барабар с развода.Всеки път едно и също.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Deja vu ( преди 13 години )
И така да е, щом са се венчали са се разбрали явно за 'отворен' брак, въпреки, че новината ми жълтее супер много!!!Най-важното е, че Агилера е най-добрият вокал, появил се в последните 12 години. Пее та се къса момичето, а и не е само певица, а и композитор, наскоро ще стане и актриса в 'Бурлеск'... Истински артист! Имена като Риани, Кеши и т.н. стоят до нейното име нелепо.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар