IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Професия: истинска футболна съпруга

21 октомври 2010 08 02

Вижте кой са едни от най-секси и елегантните футболни половинки. Оригиналните, а не местните ни копия

Снимка: Getty Images. Guliver

Снимка: Getty Images. Guliver

Футболистите може да не са известни с интелекта си. Не винаги взимат правилните решения относно съчетанието на дрехите си или външния си вид . Но винаги могат да разчитат на интуицията си за един определен избор – половинката си.

Без значение дали жените от нашата галерия са футболни съпруги или просто футболни половинки, те са забележителни. Винаги изпъкват с външен вид и успяват да градят независима кариера.

Определено повечето хора като чуят думата „футболист” са почти убедени, че неговата приятелка трябва да е манекенка, пищен еротичен модел или просто светска личност с много свободно време.

Всяко правило си има изключения – Виктория Бекъм, бившата госпожа Коул – Черил Туиди, певицата Джамилия и Сара Карбонеро го доказват.

Разбира се и на тези дами не им е лесно – все пак имената на съпрузите им непрекъснато се забъркват в скандали, най-често, заради изневери. Но въпреки всичко, когато са на „червения килим” те изглеждат ослепително.

Вижте в галерията ни едни от най-сексапилните и елегантни футболни съпруги.
 

КоментариКоментари

namonaraqnaq ( преди 13 години )
Не се чуди толкова! Отговорът е *** - защото имат желанието и качествата да го направят. Каква е нашата действителност? Същата е уважаеми, същата ... Просто за жените на футболери, които имат собствена кариера и нормално семейство не се пише, защото не е интересно, интересно е да рови в мръсното бельо ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
neshtotakova ( преди 13 години )
Нещото се чуди, как може тези млади дами с мъже, които печелят десетки хиляди на седмица да не са станали рекламно..тяло на клиника за "естетична" хирургия, а и защо си работят и градят кариери?...Сещате се с кои дами с "подобна" футболна съдба ги сравнявам :):) Тук всички изглеждат красиви, естествени и определено знаят какво искат и какво правят :) А нашата действителност... Като нашия футбол и останалия футбол... :):):)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар