IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен се скара с Джен и си удари Мерцедеса

2 ноември 2023 10 50

За щастие нямаше проблем с колата, нито с бившата си съпруга

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бен Афлек и Дженифър Гарнър, които имат общи деца – Вайълет, на 17 г., Серафина, на 14 г., и Самюъл, на 11 г. – бяха забелязани заедно в Санта Моника, Калифорния, във вторник сутринта за празника Хелоуин в училището на децата им, но изглеждаха малко напрегнати, докато разговаряха навън.

Не е ясно какво са си говорили, но Гарнър имаше видима бръчка на лицето си и разговорът изглеждаше стресиращ за нея.

Изглежда обаче, че двойката накрая е постигнала съгласие, тъй като Гарнър се усмихна, а бившият ѝ бе заснет да поставя ръка на бицепса ѝ.

След размяната на реплики, актьорът бе заснет да се блъска с черния си Mercedes-Benz в друго превозно средство, пише Daily Mail.

Афлек изглеждал видимо раздразнен след контакта с другия автомобил.

Афлек и Гарнър се ожениха през 2005 г. и се разделиха през 2013 г. Въпреки това, те не обявиха, че се разделят до юни 2015 г. и не подадоха молба за развод до април 2017 г. Финализираха развода си по-малко от година по-късно през октомври 2018 г.

Срещата на Бен с бившата му се случи дни след като Афлек и съпругата му Дженифър Лопес бяха забелязани да изглеждат напрегнати на партито за рождения ден на Пиа Милър в събота.

През септември вътрешен източник заяви, че Лопес е помогнала на Афлек и звездата от 13 Going on 30 да стигнат до „по-добро място“. Той също така потвърди, че Лопес и Гарнър са „приятелски настроени“.

Актьорът от „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“ се ожени за Лопес през 2022 г., около 20 години след като двамата бяха сгодени.

Певицата споделя 15-годишните си близнаци Емме и Макс с бившия си съпруг Марк Антъни.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари