IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роби Уилямс разкри защо е зарязал Джери Халиуел

28 ноември 2023 09 00

Каква е причината за края на връзката им

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Повече от 20 години след раздялата си с тогавашната спайска – Джери Халиуел, Роби Уилямс разкри каква е била причината да я зареже. По думите му тя продавала информация на папараците за връзката им, което той сметнал за недопустимо. 

49-годишната звезда твърди, че папарак му е казал – погрешно – че тя е причината двойката да бъде следена от фоторепортери. Това се случило, след като се появили кадри от видеокамера от почивката им през 2000 г. в Южна Франция, на които се вижда как щастливата двойка релаксира на яхта.

В новия си документален филм в четири части за Netflix Роби разкрива, че много се е наслаждавал на времето, прекарано със спайската.

Той сподели пред The Sun: „Джери любезно ми даде разрешение да използвам кадрите. Това беше много важна почивка за мен, защото бях щастлив; защото не бях преди и не бях наистина дълго време след това. Сега мога да кажа само невероятни неща за нея. Никога не съм я обвинявал (че е ходила при папараци) по онова време и очевидно сега знам, че не е било така“.

Видеото ги показва по време на лятна почивка с партньора му в писането Гай Чеймбърс и съпругата му Ема.

Пред камерата бившата звезда на Take That Роби признава, че тогава е бил най-щастлив от десетилетие преди това. Той предполага, че само параноята му и проблемите с доверието са попречили на връзката им да се развие.

Роби добави: „Това беше много объркваща връзка, защото тя е момиче, а аз – момче, ние сме много добри приятели, които се опитват да подредят останките от миналото.“

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари