IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Камерън ще прави "Аватар" трилогия

28 октомври 2010 08 44

Режисьорът сподели за бъдещите си планове съвместно с Туенти Сенчъри Фокс

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

След масовия успех на филма „Аватар” е почти немислимо да няма поне едно продължение. Режисьорът Джеймс Камерън обяви, че даже ще има още две части.

Уповавайки се на The Hollywood Reporter, Камерън вече е подписал с филмовата компания Фокс „Аватар 2” да излезе по кината през декември 2014, а „Аватар 3” – през 2015 година.

Филмовият режисьор споделя ентусиазма си в интервю: „Рядка и невероятна възможност е кинодеец да създаде абсолютно илюзорен свят и да гледа как това се превръща в истинско партньорство със световна филмова компания.”

„Аватар беше замислен като своеобразен връх на човешката фантазия – свят, който публика може да посети. Другите части ще са още по-наситени визуално.”

”Вторият и третият филм ще наблегнат на историята, ще продължат да изследват героите и темите, искаме те да въздействат върху емоциите на зрителя.”

”Нямам търпение да се върна в Пандора, където човешките фантазии нямат граници”, споделя още Камерън.

Определено ще чакаме с нетърпение продълженията на „Аватар”, за да видим какво ще ни предложат този път Джеймс Камерън и Туенти Сенчъри Фокс.

КоментариКоментари