IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нели и Ашанти очакват първото си дете

5 декември 2023 14 50

То ще е първо за 43-годишната певица

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

43-годишната Ашанти и 49-годишният Нели очакват първото си общо дете, съобщи вътрешен източник пред Us Weekly в понеделник.

„Нели и Ашанти ще посрещнат първото си дете заедно“, заяви източник пред изданието.

Макар че това ще бъде първото дете на Ашанти, рапърът от песента Dilemma вече е баща на Шанел, на 29 г., и на Корнел Хейнс III, на 24 г., с бившата Шанета Валънтайн.

През уикенда двойката предизвика слухове за бременност, докато беше на черно-белия бал на Nelly в Сейнт Луис. Докато бяха заедно на сцената, изпълнителката на Foolish опря ръце на корема си във формата на сърце, според видео, публикувано в Twitter. Без да се колебае, Нели направи същото, разтривайки корема на певицата. След като осъзна, че потенциално са разгласили, рапърът придърпа Ашанти към себе си и двамата избухнаха в смях. Когато изпълнителят направи коментар за „подпечатване на сделката“, Нели просто посочи корема на Ашанти, преди двамата отново да започнат да се смеят.

Двамата се запознаха през 2003 г. по време на пресконференция за наградите „Грами“. След десетилетие заедно те прекратиха отношенията си през 2013 г. През април 2023-а звездите се събраха, но излизаха тайно в продължение на месеци, преди рапърът публично да потвърди, че отново са заедно. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари