IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бекъмови говорят за птичките и пчеличките

29 октомври 2010 06 00

Виктория и Дейвид Бекъм провели разговор със сина си Бруклин за отношенията между мъжа и жената

Дейвид, Ромео, Круз и Блуклин Снимка: Getty Images/ Guliver

Дейвид, Ромео, Круз и Блуклин Снимка: Getty Images/ Guliver

Дейвид и Виктория Бекъм, както знаете, имат три момчета – Бруклин, Ромео и Крус. Но явно е дошло времето на по-сериозните разговори с най-големия им син Бруклин.

Звездните родителите са провели, важния за всяко дете, разговор на тема секс, защото единадесет годишният им син се преместил в ново училище и момичетата започнали да му обръщат внимание.

Обаче, Дейвид почувствал, че разговорът е твърде странен за него и оставил жена си Виктория да го проведе.

В интервю по радиото той казва: „Бруклин вече е в ново училище. Забелязват го, момичетата му обръщат внимание и трябваше да проведем „разговора за секса“.

„Но аз излязох от стаята, защото сина ми ме гледаше учудено и сякаш се присмиваше. Това трябваше да е сериозен разговор, за това излязох. Просто нямаше как да продължа. Но после Виктория се зае със задачата“.

Обсъждайки вероятността малкия Бруклин да излезе на първата си среща с момиче, английският футболист отговаря: „О, това зависи от Виктория“.

Междувременно, двойката се появи и в шоуто на Елън ДеДженерис в Лос Анджелис и споделиха, че са спокойно семейство и дори рядко спорят.

Но разбира се, по закона на Мърфи, двамата започнаха да спорят за първи път от единадесет години в предаването, за това кой е по-разхвърляния от двамата.

КоментариКоментари

Puppy ( преди 13 години )