IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разкриха истинската причина за смъртта на Шиниъд О'Конър

10 януари 2024 09 00

Разследването окончателно приключи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шиниъд О'Конър е починала от естествена смърт, съобщи днес съдебният лекар. 56-годишната звезда бе намерена „в безпомощно състояние“, след като през юли миналата година полицията е била повикана в апартамента ѝ в Херн Хил, югоизточен Лондон. 

Детективите не разглеждат внезапната смърт на звездата като подозрителна и днес официални лица съобщиха, че тя е починала от естествена смърт.
Потвърждаваме, че г-жа О'Конър е починала от естествена смърт – заяви пред MailOnline говорител на Съда на коронерите в Саутуърк. Следователно делото по разглеждане на кончината на певицата вече окончателно е прекратено.

Новината идва, след като бяха разкрити подробности за участниците на концерта в памет на нея и Шейн Макгауън, който също почина наскоро. Изпълнители, сред които Кат Пауър, Дейвид Грей, Dropkick Murphys и Глен Хансард, ще свирят на 20 март в легендарната зала „Карнеги хол“ в Ню Йорк.

О'Конър умира 18 месеца след като 17-годишният Шейн, син на майката на четири деца, отнема живота си през януари 2022 г., след като избягва от болница.
В последния си туит О'Конър публикува снимка на Шейн и казва: „Оттогава живея като немъртво нощно същество. Той беше любовта на живота ми, светилото на душата ми. Ние бяхме една душа в две половини. Той беше единственият човек, който някога ме е обичал безусловно. Без него съм изгубена“.

Полицията е била повикана малко преди 11 часа на 26 юли в дома на певицата в лондонския район SE24, който обхваща престижния квартал Херн Хил и се намира между Брикстън и Дулуич. Сред известните жители на SE24 са актьорите Марк Райлънс, Оливия Колман и Джеймс Несбит.

MailOnline разкри, че г-жа О'Конър се е върнала в Лондон в началото на юли и е нарекла града свой „дом“, а в дните преди смъртта си е описала надеждата и вълнението си да посети балет и да напише нови песни. 

Във Facebook тя също така заяви, че иска да тръгне на турне през следващата година, а преди две седмици преди смъртта си публикува жизнерадостен пост, в който заявява: „К*чката се върна“, като феновете се надяваха, че крехката звезда е победила депресията и мислите за самоубийство, които я преследваха толкова години, особено след смъртта на сина ѝ Шейн.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари