IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер няма време да се омъжва

9 ноември 2010 13 39

Певицата заявява, че за сега кариерата й е по-важна, отколкото това да мисли за сватба

Снимка: Getty Images. Guliver

Снимка: Getty Images. Guliver

Никол Шерцингер, станала известна с Pussycat Dolls, в момента се е фокусирала върху самостоятелната си музикална кариера.

Даже толкова се е фокусирала, че е твърде заета да се замисля за сватба с приятеля си – пилота от Формула 1 – Луис Хамилтън (да, пак са заедно).

Никол споделя: „Дали сме обсъждали идеята за сватба? За всичко си има време. Сега съм съсредоточена върху кариерата си“.

Въпреки че певицата има имидж на секс символ, тя признава, че с половинката й са еднакво щастливи дори, когато тя не носи грим и е облечена доста консервативно.

Пред списание Star, Никол коментира: „ Предпочитам да съм естествена. Въпреки че се чувствам прекрасно, когато се издокарам. Луис обаче ме кара да се чувствам истински красива без всичките тези скъпи дрехи или грим“.

„Често, когато хората се запознаят с мен остават много изненадани. Аз съм добра актриса и обичам да влизам в роля. Имам чувството, че аз съм „Драма кралицата“ на групата и хората се чудят каква съм всъщност“.

И ние се чудим коя част от любовната им история е истина и коя не, но така или иначе това не е толкова важно.

КоментариКоментари

namonaraqnaq ( преди 13 години )
Надали е само заради парите, мен ако питаш ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 13 години )
Как ще има, като не иска. нали пари трябва да се изкарват. Хубавка е, малко мургавка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар