IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крисчън Бейл: Имам женчовска професия

16 ноември 2010 15 21

Актьорът откровенничи относно професията си в интервю за списание Esquire

Снимка: Esquire

Снимка: Esquire

Актьорът Крисчън Бейл даде интервю и засне фотосесия за декемврийския брой на списание Esquire. Всъщност в интервюто си той говори за актьорската професия и личните си емоции относно филмите си и критиката на хората.

Съдейки по думите му, Бейл изглежда е доста противоречива личност, защото казва, че има доста голямо его, мрази себе си и обича критиките.

Срамувам се, че съм звезда. Повечето хора си мислят „Че това дори не е професия!“ и съвсем скоро осъзнаваш, че си инструмент в ръцете на хора, които манипулират всичко, което правиш. Спокойно можеш да намразиш себе си“, споделя актьорът.

„Обичам, когато критиците изсипват помията си върху мен. Не знам защо, но ми харесва. Колкото повече гадости се говорят за мен, толкова по-щастлив се чувствам“.

Аз имам доста женчовска професия – отивам на работа, правят ми прическа, гримират ме, казвам си репликите и хората ме глезят. Но на всички им е любопитно до къде бих стигал с ролите си, а аз смятам, че винаги е хубаво да предизвикваш себе си“.

„Всеки човек е правил глупави неща, които не са впечатлявали останалите, но са имали голямо значение за самия него. Мен доста пъти са ме наричали глупак“.

Не ми пука какво казват хората за мен и дали ме разбират. Да не те разбират не е лошо нещо, когато си актьор и определено това не те прави лош актьор. Все пак само аз знам истината“.

Вие можете да видите снимките от Esquire в нашата галерия, а ние определено не се съмняваме в актьорските качества на Крисчън Бел.

КоментариКоментари

Avin ( преди 13 години )
хахахха..ех, че ме развеселихте, момичета..:)))) как сега в тарапаната да кажа, че И аз го обичам, обичааам го този човек!! така като гледам най-много да ми отпуснете някой понеделник следобед в графика...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ifs ( преди 13 години )
хахахах заплюваме си го само за нас двете ;) колкото до графика - ще си разделим Крисчън по сестрински ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
pyceHka ( преди 13 години )
Дам, тук малко се е отклонил от корпоративния сексапил :P Но пак ще го вземем!!!Ifs, и тук ли ще правим график? Поне сме по-малко :P
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ees ( преди 13 години )
Ееееееееее, за Робърт Дауни бях първа, но тук закъснях :-)Много е готин тук, но за мен си остава емблематична костюмарската му визия от "Американски психар"
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ifs ( преди 13 години )
pyceHka ( преди 13 години )
Обожавам го този човек :)))Вие можете да вземете Джони, аз ще се задоволя с Крисчън! :P
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )