IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разкош и принцове: най-емблематичните кралски сватби

18 ноември 2010 13 36

Избрахме снимки от най-пищните сватби през последните години. Ей така, да си помечтаем да сме принцеси

Летисия и Фелипе. Снимка: Getty Images/ Guliver

Летисия и Фелипе. Снимка: Getty Images/ Guliver

Сватбата е може би един от най-щастливите дни за една жена, пък защо не и за мъжа.

Едва ли има представителка на нежния пол, която да не си е представяла как ли ще изглежда в бяла рокля и как ли точно ще мине този ден.

Свикнали сме покрай холивудските звезди сватбата да е излишна показност на пари, възможности и всевъзможни сватбени подаръци, да не говорим за милионите долари, които получават от продажбата на сватбените си снимки.

От друга страна, как ли седят нещата с благородническите бракове? В историята има много примери за уредени политически бракове, но ние искрено се надяваме нещата да не седят така в наши дни.

Едва ли някой ще забрави сватбената рокля на Лейди Даяна или пък скандала около това, че Летисия Ортис , съпругата на принца на Испания – Фелипе, не е със синя кръв, а е журналистка.

На нас ни дойде идеята, след новината за годежа на принц Уилям и Кейт Мидълтън, да ви покажем едни от най-емблематичните кралски сватби и рокли в последните няколко години.

Снимките, разбира се, можете да видите в нашата галерия.

И все пак се питаме – как ли ще изглежда Кейт в сватбения си ден?

В името на статистиката, галерията с принцовете и принцесите е 3 500-та в tialoto.bg. Подготвяме снимки за вас вече 6 години и скоро нямаме намерение да спираме - бел.екип
 

КоментариКоментари

ve6titsa ( преди 13 години )
Честно казано очаквах да видя по-изчистени неща.Някак си не бих се чувствала добре в повечето рокли.А тази на принцесата от Бруней ме изненада много приятно.Я да си слагам островърхата шапка и да яхвам метлата-тъкмо съм я взела от сервиз.;) Пожелявам на всяко момиче да стане булка в рокля,за която мечтае,а не тази която й се налага.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 13 години )
Невероятни рокли!Кралски разкош и стил.Удоволствие беше за мен да видя тези снимки.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )
Брей, пък красиви принцеси бе! И Кейт е красива, става за принцеса! Малко ми е жал за момичето, но ...И много екзотика по брунейски! Абе, красота!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 13 години )
Ауу много хубави снимки. Принцът на Бруней много приятно ме изненада :) Добре сте се сетили, да са ви честити галериите
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар