IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейството на Кейт Мидълтън затъна в страшен дълг

5 април 2024 09 30

Майка ѝ го крие от нея, за да се фокусира върху здравето си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Майката на Кейт Мидълтън, Карол Мидълтън, прави всичко възможно, за да предпази дъщеря си от финансовите проблеми на семейството. Тя и съпругът ѝ Майкъл Мидълтън (на снимката заедно) са задлъжнели с над 300 000 долара, според нов доклад на британския вестник The Times, в който се твърди, че те не са успели да изплатят парите, след като бизнесът им е изпаднал в административна бездна миналата година.

Финансовите затруднения идват на фона на съобщението на принцесата на Уелс, че в момента се подлага на профилактична химиотерапия.

„Карол отчаяно се опитва да задържи Катрин напълно фокусирана върху възстановяването ѝ“, заяви източник пред Us Weekly в четвъртък, след като лондонският вестник The Times съобщи за финансовите проблеми на Мидълтънови.

„Това е много тревожен момент за семейството, но те не търсят никаква помощ от децата си и не искат те да се притесняват“, добави вътрешният източник, визирайки сестрата на Кейт, Пипа, и брат им Джеймс.

„Катрин и родителите ѝ са много близки и винаги се чуват помежду си, но разговорите за бизнеса са забранени, тъй като тя трябва да се съсредоточи върху здравето си.“, допълни той.

По-рано тази седмица The Times съобщи, че бизнесът на Майкъл и Карол, The Party Pieces Company, не може да си набави „260 000 паунда (над 329 000 долара) разходи на фирмата по несъстоятелност“, които дължи, след като през юни миналата година изпадна в административно управление с дългове от над 2,5 милиона паунда (3,16 милиона долара).

Кралската коментаторка Афуа Хаган заяви, че Карол ще направи „всичко възможно“, за да предотврати „стреса“ на принцесата на фона на широко разгласената ѝ борба с рака.

„В момента това е стресиращо и тя ще направи всичко възможно, за да предпази дъщеря си от това“, каза Хейгън пред Us Weekly. „The Party Pieces Company се срина и това е съкрушително за семейството, но Карол е най-загрижена за благосъстоянието на Кейт в момента.

През 2021 г. компанията Party Pieces стартира партньорство за търговия на дребно в Америка. Няколко ключови финансови поддръжници обаче напускат компанията малко след разширяването ѝ и фирмата фалира.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари