IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Те вече кроят сватбени рокли за Кейт Мидълтън

23 ноември 2010 14 28

Дизайнери дадоха първите си предложения за сватбената рокля на бъдещата принцеса

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Не сме и очаквали нещата да се развият по друг начин, но официално истерията около сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям започна.

Не минава ден без новини за тях двамата дори и за най-малката подробност около двойката. Дори в официалния сайт на списание People е направена специална директория, посветена на предстоящата кралска сватба и историята на връзката им.

Междувременно Кейт и Уилям официално обявиха, че сватбата ще се състои на 29 април 2011 година в Уестминстърското Абатство в Лондон, а британският премиер-министър Дейвид Камерън потвърди, че денят ще бъде обявен за национален празник.

Няма как да се отрече обаче, че целият свят тръпне в очакване да разбере каква ще е сватбената рокля на бъдещата принцеса Кейт. В медийното пространство се появиха и първите осем предложения относно бялата „одежда“.

Честно да си признаем, очаквахме много повече от проектите. Може би изхождаме от факта, че щом чуем „кралска сватба“, си представяме много дантела, коприна, пищност, изящество и много блясък.

В нашата галерия можете да видите осемте предложения на дизайнерите и да прецените сами.

 

КоментариКоментари

Muhomorka ( преди 13 години )
Първата разбива триатомния кислород! Ужас :( Харесва ми само последната, защото е оригинална. Но нито една от тях не е роклята, която бих избрала за себе си :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
glezoranka_ ( преди 13 години )
роклята на Monique е хубава :) само да не е с дълги ръкави
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
pyceHka ( преди 13 години )
На мен пък няколко от моделите ми харесаха адски много :)) Интересно ми е какво би й направил Ели Сааб - роклите му са божествени!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ФРЪЦ ( преди 13 години )
Мисля ,че Кейт е с доста здрав разум и няма д адопусне някой друг да и избира сватбената рокля !И всъщност няма лошо да се говори за нещо хубаво !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 13 години )
EEEe hahaha тез пък вече...Що не направят риалити шоу и кейти да си избере онлайн рокля, сватбена торта и вратовръзка за уилям? Не ми хареса нищо
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар