IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отчаяните съпруги се хванаха за гушите

24 ноември 2010 09 35

Ванеса Уилямс вся смут с претенциите си относно тоалетите в сериала

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Наскоро се съобщи, че Ванеса Уилямс ще е новото попълнение към актьорския състав на сериала „Отчаяни съпруги“. Тя ще влезе в ролята на бляскавата Рене Пери, но ето, че проблемите вече са запознали.

Между Уилямс и колежките й се вихрят скандали кой да вземе най-добрите тоалети в сериала.

„Когато Ванеса се присъедини към снимачния екип на „Отчаяни съпруги“, тя беше свикнала да разполага с голям брой дрехи, както в сериала „Грозната Бети“, споделя източник пред списание Now.

“Когато реши да подпише договор Ванеса, искаше да е сигурна, че всички дрехи ще са от любимите й дизайнери като, например, Армани. Това предизвика напрежение между актрисите, защото Ева смята, че нейната героиня Габриел има достатъчно финансови възможности, за да се облича толкова бляскаво като героинята на Уилямс“.

“Все пак трябва да се вместваме в бюджета, а не да удовлетворяваме претенциите на актрисите“.

„Примерно, героинята на Тери Хатчър трябва да изглежда бедна този сезон, но пък продуцентите похарчиха доста солидна сума на луксозно бельо във връзка с няколко от нейните сцени“, обяснява източникът.

А дали сериалът изобщо ще продължи да съществува, след като Тери обяви, че напуска?

КоментариКоментари

Deja vu ( преди 13 години )
http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b212504_teri_hatcher_totally_leaving_desperate.htmlТери Хатчър НЕ напуска сериала. Поредната клюка, която можехте да опровергаете, а не внасяте още смут в душите ни. лолА като цяло статията жълтее супер много. Следя сериала и мога да кажа, че и Ванеса, и *** са скъпарски аутфит. Тери също вкарва понякога скъпарски оутфит, както и Марша. Единствено Фелисити не, но нейната роля е на свръхпродуктивна майка, така че се вписва идеално в идеята.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар