IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн съди порно-актриса, жена му го прибра

26 ноември 2010 10 41

Денис Ричардс приюти Чарли Шийн за Деня на благодарността, а той заведе дело срещу порно актриса заради инцидента в Плаза

Снимка: Gettyimages/ Guliver

Снимка: Gettyimages/ Guliver

Вече ви съобщихме за хотелския инцидент на Чарли Шийн. Оказа се, че лицето, което се е обадило на полицията, е порно актрисата Капри Андерсън. Тя обяснила пред полицията, че сама се е заключила в банята, защото се страхувала на живота си.

Актьорът е завел дело за клевета срещу нея след като Капри се е появила в сутрешното предаване "Good Morning America" и е заявила, че Шийн се е опитал да я души и й е предложил един милион долара, за да не коментира случката.

Всъщност се оказало, че на Андерсън й е платено само да вечеря с актьора и нищо повече, но разбира се, всяка история си има две страни.

Но въпреки всички лоши неща, които се случват в живота на Чарли, той има за какво да е благодарен, а именно – за бившата си съпруга - Денис Ричардс.

Денис е поканила бившия си съпруг на вечеря с двете им деца по случай Деня на благодарността, защото не искала Шийн да е сам на празника.

Близък приятел на двойката споделя: „Прекарали са си наистина чудесно. Идеята на Денис беше да седнат на масата като семейство и просто да забравят за ужасния инцидент в хотел Плаза“.

„За съжаление спекулациите около тази случка няма да приключат скоро, но Денис просто искаше всички заедно да прекарат празника спокойно без повече да притесняват децата си с коментари по случая“.

Явно наистина Чарли трябва да е много благодарен за постъпката на бившата си съпруга след като дори не беше добър съпруг и по време на брака им.
 

КоментариКоментари

Breakfast@Tiffany ( преди 13 години )
Не я познавам, затова казвам "изглежда". Виж ти си твърдо убедена :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 13 години )
Не е никак крехка!Силна и красива жена е!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )
И аз много я харесвам. Но не я възприемам крехка и чувствителна, понеже последно я гледах в отрицателна роля, затова пък беше убийствено красива :-)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Breakfast@Tiffany ( преди 13 години )
Много харесвам Денис Ричардс като визия. Изглежда изключително крехка, чувствителна и добра.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 13 години )