IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли се умори от майчинството

30 ноември 2010 09 07

Актрисата споделя, че понякога предпочита да е на работа, отколкото вкъщи с децата

Снимка: Gettyimages/ Guliver

Снимка: Gettyimages/ Guliver

Анджелина Джоли успя да си спечели титлата „Супер жена” заради баланса между голямото семейство и успешната актьорска кариера.

Актрисата, която отглежда шестте си деца с Брад Пит, обаче най-накрая си призна, че майчинството е много уморително и дори си почива, когато е на работа.

Тя казва в интервю за английското издание на Hello!: „Когато аз и Брад сме на работа, е като глътка свеж въздух – разнообразяваме ежедневито си, а не сме непрекъснато вкъщи да гледаме децата".

"Много по-лесно е да си на снимачната площадка, отколкото да се грижиш за голямото си семейство”.

”За първи път се почувствах така след като родих близнаците. Брад трябваше да прекарва доста време с останалите деца, защото се чувствах много изтощена от обстановката у дома”.

Въпреки всичко това, Анджи признава, че е много благодарна за живота си и се чувства късметлийка, че все още има успешна филмова кариера и подкрепата на половинката си.

Актрисата добавя в интервюто си: „Благодарна съм, че все още мога да се наслаждавам на работата си и не чувствам, че загърбвам задълженията си като майка.

Също така, имам невероятен мъж до себе си, който обожава да прекарва време с децата”.

Няма нужда да припомняме, че освен Анджелина и Брад, за децата се грижат още три детегледачки...
 

КоментариКоментари

A_V_M ( преди 13 години )
Нормално е да се изморява-6 деца на са шега работа! :ДВъпреки това съм сигурна,че умората си заслужава...един ден ще я накарат да се гордее с тях!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )
Така е, иначе трябва да си Лара Крофт или женски вариант на Супермен.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Алекс98 ( преди 13 години )
Нормално да имат 3 детегледачки - и тук,ако и двамата родители работят и имат 2 малки деца,помагат баби,а ако имат нужния стандарт-детегледачки. За 6 деца си е таман бройката ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар