IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гаджето на Мадона: Тя е жена като всички останали

8 декември 2010 09 14

Брахим Зайбат коментира връзката си с поп иконата в интервю за Grazia

Снимка: Gettyimages/ Guliver

Снимка: Gettyimages/ Guliver

Мадона определено е от жените в Холивуд, които доказаха силния си характер и дори някои я определиха като „мъжемелачка” след развода с Гай Ричи и раздялата й с модела Хесус Луз.

Сега обаче новото й „завоевание” Брахим Зайбат се изказа, че той е този, който контролира връзката им.

Танцьорът, който излиза с Мадж от няколко месеца споделя, че не се чувства променен от това, че има връзка с една от най-известните жени в света.

Брахим откровеничи през британското издание на списание Grazia:

”Аз съм си все същия човек, славата не ме е променила. Колкото до връзката ми с Мадона – всичко върви гладкo. Докато аз владея нещата, всичко ще е наред. Аз съм от хората, които обичат да контролират”.

Зайбат споделя още, че дори не е бил фен на поп иконата и е започнал да слуша нейните албуми едва когато са започнали да излизат.

”Откакто я срещнах, съм изслушал всяка една нейна песен, но разбира се, знаех някои от хитовете й от преди това”.

”Когато се запознах с нея, изобщо не бях нервен, тя е жена като всички останали. Изключително съм радостен, че се запознахме, но никога не съм се стресирал от факта, че тя е Мадона”.
 

КоментариКоментари

Sunnny ( преди 13 години )
Много ясно. хубаво, че я стяга. Хесус я гледаше в очите и бързо спря да й е интересен. Гай Ричи беше много подходящ за нея, ама на! Два остри камъка...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар