IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион показа близнаците си

11 декември 2010 07 31

Певицата и близнаците - Еди и Нелсън красят корицата на списание Hello!

Снимка: списание Hello!

Снимка: списание Hello!

През октомври Селин Дион роди така чаканите си близнаци – Еди и Нелсън, след шест неуспешни процедури ин-витро.

Най-после певицата разкрива в интервюта за канадското издание на списание Hello! и списание People, защо е решила да кръсти децата си така и как се чувства след като стана майка за втори път.

Канадката разкрива, че вече бляскавият живот вече не е вариант за нея.

„Не знам как жените се справят. Всеки ден съпругът ми ме пита: „Спа ли добре?“, а аз отговарям: „Ти шегуваш ли се? Вече няма сън за мен“. Трябва да се грижа и за двете бебета едновременно. Понякога нямам време дори да се изкъпя и се разхождам с пижама до обяд“.

People пък нарича близнаците „бебетата чудо“. Пред списанието Селин споделя на кого са кръстени децата й:

„Малкият Еди е кръстен на Еди Марни – той беше продуцент на първите ми пет албума, а Нелсън е кръстен на Нелсън Мандела, с когото се срещнах преди две години. Дори и само една минута да прекарате с него разбирате колко чист и добър е като човек“.

„Решихме така да се казват бебетата, защото искахме те да са вдъхновени от имената си, както тези двама мъже вдъхновиха мен и Рене“.

Колкото до баткото на бебетата - деветгодишния Рене-Шарл, певицата с умиление споделя как той пее приспивни песни на братчетата си и непрекъснато искал да се грижи за тях.


 

КоментариКоментари

A_V_M ( преди 13 години )
Да са й живи и здрави,супер сладурковци са!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
silviaii ( преди 13 години )
Не мога да повярвам, че има бебета на звезди, кръстени с "нормални" имена, а не Бруклин, Лондон и прочее. Да са й много здрави!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар